Michelle Trentelman

Ik ben in 1967 in Toronto geboren en kwam op mijn 5e naar deze mooie stad, dus een ‘geboren Haarlemmer’ ben ik niet. De familie van mijn vaders kant zijn wel rasechte ‘Muggen’.
Nu al weer twintig jaar woon ik met mijn man en twee dochters met veel plezier in het mooie Ramplaankwartier.

De liefde voor de Haarlem zit in elke vezel van mijn lijf; de authentieke sfeer, de rijke cultuur en natuurlijk de prachtige natuur. In die natuur kom ik tot rust, de duinen, het strand, Elswout en meer.

Mijn motivatie om voor Heel Haarlem Groen in Haarlem een verschil te maken komt voort uit de machteloosheid die ik in de afgelopen jaren heb ervaren wanneer er weer een groene leefomgeving opgeofferd werd of onder druk kwam te staan.
Met Pieter heb ik daarom ook gestreden voor het behoud van het Houtmanpad en vorig jaar tegen de komst van een grootschalig evenement op landgoed Elswout. In beide gevallen boekten we succes.

Naast behoud van het groene wil ik mij sterk maken voor een krachtig beleid gericht op verduurzaming en goed openbaar vervoer. Verder behoud van het culturele erfgoed en meer ondersteuning van de culturele sector.
Natuurlijk moet Haarlem een bijdrage leveren aan het bouwen van (sociale huur)woningen, maar niet ten koste van de groene zoom én de leefbaarheid van het mooie Haarlem.

Kortom, met uw stem sta ik voor een Haarlem dat authentiek blijft en groener wordt, voor alle Haarlemmers!